Laatoitustyöt – Raisio, Turku ja lähiseudut

Laatoitustyöt yli vuosikymmenen kokemuksella

Kylpyhuoneen ja muiden tilojen laatoitustyöt Turussa ja koko Varsinais-Suomessa

Siisti ja ajanmukainen kylpyhuoneen laatoitus paitsi lisää käyttäjäviihtyvyyttä myös nostaa kiinteistön arvoa. Kylppärin lisäksi keittiön ja eteisen kaltaiset tilat, joissa vettä voi roiskua tai kulkeutua lattialle, ovat suosittuja laatoituskohteita. Jos haluaa varmistua suorista laattariveistä ja sujuvasta asennuksesta, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. 

Laatoitus vaatii aina kunnolliset vesieristys- ja pohjatyöt, jotka ammattitaitoiset tekijämme suorittavat. Saat meiltä helposti kaikki laatoitukseen liittyvät palvelut saman katon alta. Kun etsit luotettavaa ja kokenutta tekijää esimerkiksi kylpyhuoneen tai keittiön laatoitukseen, käänny puoleemme! Meillä työt valmistuvat aikataulun ja sovitun budjetin mukaisesti.

Toimipisteemme sijaitsee Raisiossa, mutta palvelemme myös esimerkiksi Turussa, Naantalissa ja koko Varsinais-Suomen alueella. Ota yhteyttä, niin keskustellaan suunnitelmistasi. 

Ota yhteyttä ›

Laatta on näyttävä ja kestävä pintamateriaali

Laattapinta kestää kovaakin kulutusta ja on helppohoitoinen materiaali, eikä tyylistä tarvitse tinkiä. Siksipä se valitaan yhä useammin myös märkätilojen ulkopuolelle. 

Laatoituksella saadaan muokattua koko tilan tunnelmaa, mutta myös saumauslaasti ja valaistus on huomioitava. Laattapinnalla on lupa myös leikitellä: Laitetaanko yksiväristä seinää vai tehdäänkö kuvioita? Koristeellista tehostelaattaa kylpyhuoneen katseenvangitsijaksi?

Raision Seudun Laatoitusurakointi Oy on alan sertifioitu ammattilainen. Saat meiltä asiantuntevaa palvelua suunnittelusta ja sopivien laattojen valinnasta alkaen. Yli 15 toimintavuotemme aikana olemme asentaneet satoja tuhansia laattoja, ja vankan kokemuksemme avulla toteutamme kotiisi toimivan kokonaisuuden toiveidesi mukaan.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita