Muuraustyöt ja vesieristys – Raisio, Turku ja lähiseudut

Ota yhteyttä ›

Toteutamme myös kodin pienimuotoiset muuraustyöt

Vesieristystyöt Turussa ja lähikunnissa

Raision Seudun Laatoitusurakointi toteuttaa laadukkaat laatoitustyöt kokonaisvaltaisesti kunnollisista pohjatöistä vesieristykseen. Lisäksi teemme pienimuotoisia muuraustöitä. Toimipisteemme sijaitsee Raisiossa, mutta palvelemme myös esimerkiksi Turussa ja koko Varsinais-Suomen alueella.

Tutustu alta vesieristys- ja muurauspalveluihimme. 

Ota yhteyttä >
Kunnon vesieristys – onnistuneen työn perusta

Vesieristys

Vesieristys on tärkein työvaihe märkätilojen rakentamisessa ja remontoinnissa, sillä huolellisella työllä estetään kosteusvaurioiden syntyminen. Se onkin uusien rakentamismääräysten mukaan tehtävä kaikkiin rakennuksen märkätiloihin. Varsinainen suoja saadaan aikaan eristeaineilla, jotka muodostavat kosteutta estävän kerroksen ja blokkaavat veden pääsyn rakenteisiin.

Varmista kunnollinen vesieristys ja samalla siisti märkätilojen laatoitus tilaamalla työt meiltä: olemme toteuttaneet kylpyhuone- ja muita märkätilaremontteja jo vuodesta 2007. 

Ota yhteyttä ›
Pienimuotoiset muuraustyöt yksityisille ja yrityksille

Muuraustyöt

Kokeneet tekijämme palvelevat sinua kodin tai kiinteistön muuraustöiden suhteen, ja voit luottaa siihen, että aikataulu pitää. Suoritamme muuraustöitä Turun, Raision ja koko Varsinais-Suomen alueella. 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan kohteestasi! 

Ota yhteyttä >

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita